Ik schreef al eerder: ik houd enorm van de eerste lentedagen en vooral wanneer de zon meedoet. Er zijn ook heel veel natte lentedagen. Hoewel ik die ook heel erg prettig vind. Zo’n sappige voorjaarsbui: ik loop er graag door heen. Volkomen overbodige informatie voor jullie, ik weet het. Maar dan leren jullie mij een beetje beter kennen. Dus: ik houd van lente, zon, regen en ben geen winter-vrouw. Waar ik ook vrolijk van word zijn kussens. In mijn bescheiden appartement staat prominent een lichtgrijze bank. Model plof-erin-benen-gestrekt-op-het-lounge-gedeelte-en-dut-lekker-in.  Jullie kennen dat vast. Welaan, die bank heb ik opgepimpt met heul veul kussens van het label Lodsh  in lekker felle prints en kleuren. Foto? Ja, later. Nu eerst even aandacht voor de kussens van Hartman. Deze Nederlandse tuinmeubelleverancier brengt voor 2017 een echt leuke collectie kussens voor indoor en outdoor.

Kelim, verweerde streepdessins, Klardast: ze zijn er volop in deze collectie. In diverse uitvoeringen.

 

Blauw- en groentonen zijn helemaal hot deze zomer. Aangevuld met mosterd- of zonnebloemgeel, krijg je een fris, chic en zomerse uitstraling.

 

Kussens, en dan heel veel kussens, zijn dé trend voor zomer 2017. Sjouw ze mee het park in (ga ik doen) en creëer een leuke, kleurrijke zitkuil van kussens. Nodig de zon uit (vergeet niet ook je vrienden uit te nodigen), trek wat flesjes wijn open en voel je de Queen of Sheba of Cleopatra. Of voor de mannen (als die dit lezen): Caesar, een Romeinse prefect. Wie dan ook: ga liggen en geniet. Op veel kussens. Als je meer wilt zien van de kussens kun je naar de site gaan van Hartman.nl gaan, maar ga gewoon naar een winkel of tuincentrum en ga daar op kussenjacht. Kleuren en prints zeggen meer in real life dan op een website.

 

Oké, hier dan een foto van een gedeelte van mijn kleurrijke Lodsh kussens. Ja, ja, smaken verschillen. Ik hou van kleur, vogels, bloemen, borduurwerk, haakwerk, kortom, gekke kussens en prints. Als ze maar kleurrijk zijn.

 

 

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *