Het is deze maandag zo grijs en druilerig buiten. Er ligt werkelijk een stápel werk op mijn bureau en als ik alleen al denk aan wat er de komende maanden moet gebeuren, dan krijg ik het lichtelijk benauwd. Deadlines van bladen, een boek, het dagelijks bijwerken van social media, de introductie van nieuwe projecten (coming soon)… het leven van een hoofdredacteur gaat niet altijd over rozen, maar genieten doe ik zonder meer.

(Deze vogels zijn naast geluksvogels – met spinnende poezen op hun ruggen – ook tuinverlichting!)

 

In januari was ik op de Maison&Objet in Parijs: voor mij een heerlijke vakbeurs om er zoveel mogelijk nieuws, kleuren en materialen op te sporen. De beursorganisatie heeft de sfeer perfect vast weten te leggen in een korte video. En de Salone del Mobile in Milaan, de allerbelangrijkste designbeurs ter wereld, laat de harten alvast sneller kloppen voor hét moment van het jaar. Met het thema Delightful opent de Italiaanse beurs op 4 april haar deuren voor toute designwereld.

Geniet mee van wat mijn dagelijks werk onder meer inhoudt. Hier krijg ik altijd veel energie van. En dan besef ik mij op zo’n sombere dag als vandaag: wat ben ik toch een geluksvogel.

 

 

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *