Eindelijk kan ik het met jullie delen: er komt een heus Tuinmeubel Design Boek, met daarin een overzicht van tuinmeubelen door de jaren heen. Ik vind het super spannend, maar ook inspannend: het kost zo waanzinnig veel tijd en research…

Nu weet ik na 25 jaar best wel iets van tuinmeubelen, maar er komen steeds tegenstrijdige berichten binnen van fabrikanten en ‘mannen-van-het-eerste-uur’, die claimen de pioniers te zijn. Zucht. Wanneer ik denk: “Eureka!”, word ik alweer ingehaald door een bestraffend vingertje van één van de heeren van weleer. Maar goed, dat is een kwestie van even schrap zetten en mijn eigen plasje er overheen doen. Het boek komt ergens in de zomer uit en eerlijk gezegd ben ik er al best lang mee bezig. Maar nu heb ik gezegd: “Reina, maak het NU af!” Nou, dat ga ik dus doen. Binnenkort meer hierover. Om jullie een beeld te geven waar het Tuinmeubel vandaan komt, hierbij een filmpje van het Spaanse Kettal dat 50 jaar tuinmeubelhistorie van het bedrijf in beeld heeft gebracht. Dan weet je wat je ongeveer kunt verwachten van het boek. En ik ook, by the way… nog zoveel te doen in zo weinig tijd…. jeujj…

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *