Heb ik weer… 1. Het is officieel lente. 2. De zon schijnt volop 3. Misschien is het nog iets te koud om op een terras te zitten, maar 4: daar trekken mijn Utrechtse stadsgenoten zich niets van aan. De Neude zoemt van een gezellige drukte en de verstokte zonaanbidders zitten weer met het hoofd gericht naar de zon. Al dat klein geluk moet ik missen, omdat een deadline mij binnen houdt. Aldus geniet ik van deze zalige lentedag vanachter het glas. Ik houd mijzelf tussen het typen van artikelen en het uitwerken van interviews voor, dat er nog heel veel zonnige lentedagen aankomen. Die deadline: het is weer tijd voor de digitale uitgave van Tuincomfort. Alle aantekeningen en foto’s voor het boek zijn opzij geschoven en er is ruimte gemaakt voor Tuin@Comfort. Blij word ik van het nieuws dat via mail, post, whatsapp (echt waar) op mijn laptop en mijn bureau belandt. Ik ben begonnen met een artikel over accessoires, de kleur wit en nieuwe vormen. Hier alvast een voorproefje.

Er komen weer heel veel geweldige accessoires aan voor de tuin.

Ik vind wit voor de tuin echt mooi. De eenvoud, de cleanheid, het zomerse karakter, de chique uitstraling: witte buitenmeubelen en accessoires geven zo’n mooi beeld.

En dan als contrast gekleurd aardewerk: wit is chic.

Poefs zijn een must voor in de tuin. Beloon jezelf met een leuke poef en gebruik het als bijzettafel, of, nou ja, gewoon als poef.

Mooi zijn de nieuwe kleuren, die uitstekend samen gaan met wit als hoofdkleur. Het gaat erom dat je mooie accessoires gebruikt om de boel aan te kleden naar jouw eigen smaak. Een poef, dus: gewoon doen.

Ook zo’n topper voor deze zomer: de butlertray, maar dan in een teakhouten uitvoering. Duurzaam, mooi, sfeervol en chic.

 

Alle afgebeelde producten komen uit de nieuwste collectie van het Deense Cane-Line.

 

 

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *