Het is alweer 2 weken geleden dat de Salone del Mobile 2017 na 6 dagen de deuren sloot. En wat ik heb genoten! Het was de beste editie sinds jaren en daar was iedereen het over eens. Een hoog innovatiegehalte en veel nieuw materiaalgebruik. Wat mij echt heel blij maakte was het zien van kleuren, kleuren en nog eens kleuren! Voor buiten, welteverstaan. Als je nu door de tuincentra en tuinmeubelspeciaalzaken loopt, kun je amper voorstellen dat KLEUR hét nieuws is voor 2018. Het saai, grauw kleurenbeeld in de winkels: daar word ik niet vrolijk van en wordt dat zomers gevoel bij mij niet echt geprikkeld. Maar ja, ik ben dan ook best verwend als journaliste, die ver van te voren het nieuws wereldwijd mag aanschouwen.  Ik ben bijvoorbeeld al jarenlang groot fan van het Italiaanse label Paola Lenti. Weer stelde het niet teleur met schitterende producten. Tijdens Milaan presenteerde het een nieuwe collectie sofa’s. stoelen en tafels in een kleurrijk pallet. Het zijn met name de tegengestelde combinaties in kleuren en materialen, die deze collectie met kop en schouders boven de andere collecties tilde. Traditie met passie, outdoor met indoor, modern met klassiek: het gaf een volledig nieuw beeld van buitendesign. Alles gemaakt van duurzame en vernieuwde materialen. Metaal en houtconstructies gecombineerd met hand gehaakte kleden, toegepast met prachtige hich-tech garens. Esthetiek ontmoet functionaliteit in deze nieuwe collectie, dat verhaalt over gepassioneerd experimenteren. Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze buitencollectie als ik.

Hier een kleine preview:

www.paolalenti.it

 

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *