Lekker languit luieren: dat wil toch iedereen? Ik wel. Na een dag ploeteren om de zoveelste deadline te halen, ga ik het liefst even liggen op mijn loungebank. Binnen of buiten, afhankelijk van het weer.  Je kunt tegenwoordig gave loungebanken kopen voor de tuin en ik ben een enorme fan van het ‘nieuwe’ ontspannen in de tuin. En dan denk je dat je (bijna) alles hebt gezien op de tochten langs de internationale vakbeurzen. Niets is echter minder waar. De Garden Layers collectie van Gan is een compleet nieuwe interpretatie van loungen. Het is loungen zoals loungen ooit eigenlijk is bedoeld: op grote en vooral veel kussens luieren en genieten.

 

Het Spaanse merk GAN is een zustermerk van Gandia Blasco. Er was al een innige samenwerking met mijn designheldin Patricia Urquiola, die voor GAN tapijten ontwierp. Nu is daar de collectie GAN Garden Layers van de hand van de Spaanse ontwerpster. Het is een loungeconcept dat is samengesteld uit karpetten, rolkussens, kussens, dunne matrassen. Door deze op en naast elkaar te stapelen (Layers), krijg je een heerlijke loungespot. De stoffen zijn van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en kunnen prima tegen een regenbuitje. Het is even wennen: loungen zonder stoelpoten, zitting, rug of armleggers maar manoman wat is het prachtig!

    

 

 

Written by Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *